Често задавани въпроси

ОБЩИ

 

Какво е Voiz.bg?

Voiz.bg e платформа за видеа от известни личности. Мисията ни е да подкрепяме българските артисти и да радваме техните фенове със страхотни персонализирани видеа.

 

Колко струва едно персонализирано видео във Voiz.bg?

Популярните личности във Voiz.bg сами определят цената за запис на персонализирано видео. В профила на всеки един от тях е посочено колко струва да направите поръчка. Артистите могат да променят цената за услугата по всяка време, така че при поръчка ще бъдете таксувани сумата, която е изписана към момента на заявката.

 

Как да поръчам Voiz видео?

Изберете някой от артистите на нашата платформа, отворете профила му и натиснете бутона „Поръчай“. Попълнете всички полета и дайте инструкции на любимеца си какво да каже във видеото – да честити рожден ден на приятел, да поздрави младоженци, да се пошегува с някого и т.н. След това направете плащане с дебитна или кредитна карта и до 7 дни ще получите имейл с линк за сваляне на видеото.

 

Как мога да платя във Voiz.bg?

Можете да платите:

  • с дебитна или кредитна карта;
  • чрез превод от микросметка или карта за регистрирани потребители в ePay;
  • на каса на EasyPay;
  • чрез банкомат, поддържащ услугата BPay;
  • чрез директен банков превод.

 

Как ще получа Voiz видеото си?

След като любимият Ви артист запише видеото, ще получите имейл с линк, от който може да го гледате и свалите. Персонализираното послание може да намерите и на страница „Поръчки“ в профила си на voiz.bg

 

Може ли да получа видеото на диск или флашка?

Не, не предлагаме такава услуга, но след като получите видеото си, може да го запишете, където пожелаете.

 

Мога ли да споделя видеото в социалните мрежи?

Разбира се, похвалете се на приятелите си за невероятното изживяване да получите лично съобщение от любимия си музикант, актьор, спортист, инфлуенсър или модел. Но имайте предвид, че персоналните Voiz видеа не могат да се ползват за реклама на Вашия бранд или бизнес.

 

Как да променя инструкциите към артиста, след като вече направих поръчка?

На този етап няма как да промените инструкциите към известната личност, след като веднъж сте направили плащането, затова обмислете добре какви инструкции да дадете.

 

Колко дълги могат да бъдат инструкциите ми към артистите във Voiz.bg?

Инструкциите, според които известните личности ще изпълнят Вашата поръчка за персонализирано видео, могат да съдържат най-много 1000 символа.

 

Защо поръчката ми беше отказана от известната личност?

Всички популярни личности във voiz.bg сами определят кои поръчки да изпълнят. В страницата „Поръчки“ на Вашия профил във Voiz.bg може да видите каква е причината съответният артист да не изпълни поръчката Ви. Ако това се случи, няма как да принудим артиста да запише видеото Ви, но ще Ви върнем парите.

 

Поръчката ми не беше изпълнена, как да си получа парите обратно?

Ако по някаква причина поръчката Ви е отказана или не е изпълнена от артист на нашата платформа, до 7 работни дни след изтичането на срока за доставка на видеото ще възстановим по Вашата сметка 100% от заплатената сума. Ще направим превода, без да се налага да ни уведомявате, че видеото Ви не е получено и си искате парите.

 

Мога ли да си поръчам видео, което да рекламира мой продукт?

Персоналното Voiz видео не може да бъде използвано за рекламни цели. Ако желаете партньор да рекламира ваш продукт, можете да използвате Бизнес услугите на платформата.

 

БИЗНЕС УСЛУГИ

 

Имам бизнес, какви типове реклама мога да поръчам от Voiz.bg за бизнес?

Някои от популярните личности предлагат бизнес услуги в рамките на платформата. Бизнеса може да се възползва от опциите за реклама в различни социални мрежи (Instagram, Facebook, TikTok, YouTube и Twitch), като за всяка социална мрежа има различни типове реклами (напр. видео, пост, стори и тн.), които могат да бъдат извършени от партньорите. Към всяка реклама има описание, в което е описано какво се включва в нея.

 

Кои известни личности изпълняват Бизнес услуги?

Пълен списък на популярните лица, които , може да видите ТУК.

 

Всяка компания ли може да поръча Бизнес услуга?

Стига да не е осъждана и да не е замесена в дела за незаконна дейност, да.

 

За какво не може да се използват Бизнес услугите?

Бизнес услугите от известни личности не могат да се ползват за злепоставяне на конкуренти или други лица, както и за промоция на незаконна дейност, език на омразата, насилие.

 

Колко дълго може да ползвам Бизнес видеото от известна личност?

Имате правата да ползвате Бизнес видеото за реклама в продължение на шест месеца, считано от датата на получаването му. След този срок Вие нямате право да ползвате видеото с рекламни цели, без изричното съгласие на автора му.

 

Мога ли да редактирам полученото Бизнес видео?

Не. Всички видеа от известните личности следва да бъдат публикувани в тяхната цялост, за да няма съмнение, че нещо е извадено от контекст.

 

Какво става, ако не съм доволен от записаното Бизнес видео?

Бизнес видеата не могат да бъдат редактирани или заменяни, като възстановяване на заплатената сума, след като сте получили видеото, също не е допустимо.